Home Laatste Nieuws Patrick Loenen volgend seizoen trainer DVS’33

Patrick Loenen volgend seizoen trainer DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag na de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Barendrecht bekend gemaakt dat Patrick Loenen volgend seizoen trainer in Ermelo is. Interim-coach Hennie in’t Hof maakt dit seizoen bij DVS’33 af, eerder werd voortijdig afscheid genomen van Peter Wesselink.

De 48-jarige Patrick Loenen was dit seizoen werkzaam bij SV Spakenburg, maar vertrok vorig week vroegtijdig bij de club uit de Tweede divisie. De inwoner van Utrecht was eerder onder meer trainer van Argon, VV Eemdijk en Sportlust’46.

Op de website van DVS’33 Ermelo zegt de trainer het volgende: “Na mijn aangekondigde vertrek om niet te verlengen bij Spakenburg heeft Edmund mij benaderd om in gesprek te gaan. De afgelopen jaren hebben we elkaar al meerdere malen gesproken en dat heeft nu een vervolg gekregen in een aantal gesprekken met de voltallige TC. DVS is voor mij één van de mooiere clubs in de omgeving en ik wil heel graag komen werken in Ermelo. Ik streef altijd succes na met mijn ploegen, en dat zal bij DVS ook zo zijn. De faciliteiten en grootte van de club maken het samen met een mooie aanhang voor mij een prachtige uitdaging om volgend seizoen aan de slag te gaan. De ambitie van de club spreekt mij aan en nu ik mijn handen vrij heb kan ik de rest van dit seizoen gebruiken om goed voor te bereiden naar volgend seizoen in samenspraak met de TC. Uiteraard wens ik de huidige staf heel veel succes dit seizoen in de spannende strijd in de Derde Divisie!”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |