App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem De Bataven ook te sterk voor RKHVV

De Bataven ook te sterk voor RKHVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Bataven heeft zaterdagavond de derby van RKHVV gewonnen. In Huissen werd het 0-4 voor de bezoekers uit Gendt die daarmee de ongeslagen koploper van de 1e klasse D blijven. Door de nederlaag zakt RKHVV naar de onderkant van de middenmoot en staat het inmiddels al elf punten achter de buurman.

Op het sfeervolle en goed bezochte Sportpark de Blauwenburcht ging De Bataven met een 0-1 voorsprong de rust in dankzij een snelle openingstreffer van Matiz Garttener. Met een schitterende goal verdubbelde Jordi de Kramer direct na rust de marge voor De Bataven. Uit een strafschop scoorde Garttener een kwartier voor tijd het derde doelpunt waarna Twan Peters in de slotfase de eindstand van de sportieve derby op 0-4 bepaalde.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |