App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren trainer stopt bij DSV’61

Ervaren trainer stopt bij DSV’61

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wim Kroes is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van DSV’61. De ervaren trainer is bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser uit Doornspijk. Volgens een bericht van de club heeft Kroes aangegeven dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. De trainer wil zijn fijne en prettige tijd bij de club dit seizoen in stijl afsluiten. Kroes was in het verleden onder meer trainer bij Veluwse Boys, VVOP, Zwart Wit’63, VVOG, OWIOS, NSC Nijkerk, ASV Dronten en FC Horst.

DSV’61 eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke vierde positie in de derde klasse C. Dit seizoen kent de formatie uit Doornspijk een wisselvallige competitiestart en staat DSV’61 na zes duels op de tiende positie met zeven punten. Zaterdag speelt DSV’61 op het eigen Sportpark De Haere tegen KVVA.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |