App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ambitieuze trainer vertrekt bij VV Heukelum

Ambitieuze trainer vertrekt bij VV Heukelum

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jérôme Ceton vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer bij VV Heukelum. Ceton is bezig aan zijn vierde seizoen bij de tweedeklasser uit Heukelum en eindigde vorig seizoen verrassend op de vierde plaats met als bonus een nacompetitieticket. Dit seizoen staat de club uit de gemeente West-Betuwe na zes wedstrijden met twee punten onderaan de zuidelijke tweede klasse H.

Op de website van VV Heukelum zegt de trainer het volgende over zijn beslissing om na dit seizoen te stoppen op Sportpark De Vriezenwijk: “Na vier jaar bij deze fijne vereniging, ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.  Ik heb een mooie tijd gehad bij Heukelum. De coronatijd vergde enige aanpassing en creativiteit. Maar memorabel was vooral de unieke prestatie van afgelopen seizoen: Van degradatiekandidaat naar spelen in nacompetitie voor promotie naar 1e klas! Daar mogen we trots op zijn. Met plezier maak ik dit seizoen af. Ondertussen kijk ik wat er op mijn pad komt voor volgend seizoen. Met het diploma UEFA-A heb ik de ambitie om hoofdtrainer te worden op 1e klas niveau of hoger.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |