App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: Victoria’25 wordt zondag al periodekampioen

5D: Victoria’25 wordt zondag al periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Victoria’25 kan zondag al de eerste prijs van het seizoen winnen. De ongeslagen koploper van de vijfde klasse D heeft aan drie punten voldoende voor een periodetitel. Op Sportpark De Ringelenberg in Afferden speelt Victoria’25 om half drie thuis tegen laagvlieger Nijmegen. Ook bij puntverlies van enige concurrent en buurman SCP thuis tegen SCD’33 is Victoria’25 periodekampioen.

Victoria’25 eindigde vorig seizoen als derde en was vooraf ook een van de kanshebbers voor de titel. De ploeg van de nieuwe trainer Gert-Jan Reijnen won in de openingsronde in Puiflijk overtuigend met 1-5 van SCP, de enige nederlaag van de huidige nummer twee. Daarna werden ook de wedstrijden tegen VV Batavia (2-1), WVW (0-5), VV Aquila (5-2), DVSG (2-1) en Unitas’28 (1-3) gewonnen. Koploper Victoria’25 heeft dus al tegen de eerste vier achtervolgers gespeeld.

1. Victoria’25 6.18 (22-6)
13 november: Victoria’25- SV Nijmegen
20 november: AAC-Olympia- Victoria’25

2. SCP 6.13 (8-7)
13 november: SCP- SCD’33
20 november: DVSG- SCP

Prognose: Het is zondag feest in Afferden, Victoria’25 pakt na de winst op Nijmegen de eerste periodetitel.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |