Home Laatste Nieuws Lindeboom stopt als trainer bij Elburger SC

Lindeboom stopt als trainer bij Elburger SC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Siemen Lindeboom is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van Elburger SC. Het bestuur van de derdeklasser en de trainer hebben in goed onderling overleg besloten aan het einde van dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Beide partijen vinden het tijd voor een volgende stap en een nieuw gezicht voor de spelersgroep.

Nadat er een aantal ervaren spelers gestopt waren, heeft Elburger SC zich met een verjongde selectie onder Siemen Lindeboom de afgelopen drie seizoenen kunnen handhaven in de derde klasse. Vorig seizoen werd ESC knap zevende, nu staat de club uit Elburg met vijf punten na zes wedstrijden op de elfde plaats in de onderste regionen van de derde klasse B. Zaterdag speelt ESC thuis tegen Swift’64.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |