Home Laatste Nieuws Drie clubs op jacht naar eerste periodetitel in 4D

Drie clubs op jacht naar eerste periodetitel in 4D

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

In de vierde klasse D strijden drie teams om de eerste periodetitel. Na zes speeldagen delen VEVO en Apeldoornse Boys de koppositie, de club uit Veessen heeft echter met plus 16 een beter doelsaldo dan de opponent uit Apeldoorn (plus 11). VEVO won vijf van de zes wedstrijden en verloor alleen op de tweede speeldag met 4-3 bij Apeldoornse Boys. De club uit Apeldoorn kent een succesvolle overstap van de zondag naar de zaterdag en verloor alleen thuis met 0-1 van VV Hulshorst.

Met nederlagen tegen WZC Wapenveld en Veluwse Boys lijkt SEH de eerste periodetitel mis te lopen. Wel speelt SEH zaterdag een cruciale rol in de ontknoping, om 17:00 wordt op Sportpark De Noord de topper tussen VEVO en SEH gespeeld. VEVO speelt de week daarna ook de lastige uitwedstrijd in Garderen tegen Veluwse Boys, terwijl Apeldoornse Boys met een thuisduel tegen WZC Wapenveld en een uitduel bij hekkensluiter ZVV’56 duidelijk een makkelijker programma heeft.

1. VEVO 6.15 (23-7)
12 november: VEVO- SEH
19 november: De Veluwse Boys- VEVO

2. Apeldoornse Boys 6.15 (20-9)
12 november: Apeldoornse Boys- WZC Wapenveld
19 november: ZVV’56- Apeldoornse Boys

3. SEH 6.12 (14-5)
12 november: VEVO- SEH
19 november: SEH- BAS

Prognose: Apeldoornse Boys pakt op 19 november met winst in de Apeldoornse derby tegen ZVV’56 de eerste periodetitel.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |