App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4C: Vier clubs strijden om periodetitel

4C: Vier clubs strijden om periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met nog twee speeldagen op het programma in de eerste periode strijden er in de vierde klasse C vier clubs om de periodetitel. Rood-Wit’58, Fortissimo, Harskamp en Stroe hebben inmiddels een enorm gat geslagen van zeven punten op de rest van de clubs. Het enige puntenverlies van Rood-Wit’58 en Fortissimo leden beide ploegen in de onderlinge topper die in 2-2 eindigde. Gezien het programma is het waarschijnlijk dat de eerste periodetitel op doelsaldo beslist wordt.

Rood-Wit’58 van trainer Ramazan Pinarbasi heeft een doelsaldo van plus 19, terwijl de opponent uit Ede van trainer Paul Bremer op een positief saldo van 17 staat. Het programma van de rood-witte brigade uit Veenhuizerveld lijkt komende zaterdag iets makkelijker: CHRC thuis in plaats van Wageningen thuis. Volgende week zaterdag spelen beide ploegen echter een lastige uitwedstrijd bij een sterke middenmoter. Verliezen beide ploegen volgende week zaterdag punten, kan de winnaar van de topper tussen Harskamp en Stroe als bonus de periodetitel mee naar huis nemen.

1. Rood-Wit’58 6.16 (23-4)
12 november: Rood-Wit’58- CHRC
19 november: VV Barneveld- Rood-Wit’58

2. Fortissimo 6.16 (20-3)
12 november: Fortissimo- Wageningen
19 november: SDS’55- Fortissimo

3. Harskamp 6.15 (30-14)
12 november: GVC- Harskamp
19 november: Harskamp- Stroe

4. Stroe 6.15 (24-8)
12 november: Stroe- VV Barneveld
19 november: Harskamp- Stroe

Prognose: Rood-Wit’58 wordt op 19 november in Barneveld op doelsaldo periodekampioen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |