App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Overwinningen Orion en VIOD

Overwinningen Orion en VIOD

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Orion heeft dinsdagavond de derde ronde van de oostelijke districtsbeker bereikt door na een spannende wedstrijd in eigen huis met 2-1 te winnen van DZC’68. In Nijmegen kwam de Vierde divisionist vlak voor rust dankzij een doelpunt van middenvelder Vince Alberts op voorsprong. Halverwege de tweede helft scoorde Alberts zijn tweede goal en leek de wedstrijd beslist, maar de eersteklasser uit Doetinchem scoorde in de slotfase via Levi Hermsen de aansluitingstreffer: 2-1.
Opvallend genoeg zijn door de nederlaag van DZC’68 alle deelnemende clubs uit de sterke eerste klasse D van het zaterdagvoetbal uitgeschakeld. Eerder werden ook Achilles’29, Bennekom, Duno en DTS Ede uitgeschakeld.

In de strijd om de Achterhoek Cup was VIOD een maatje te groot voor Be Quick Zutphen. In Doetinchem werd het 8-1 voor de zondagclub door vier goals van Mats van Engen, drie doelpunten van Wessel Rensen en een doelpunt van Kian Ketelaar.

Varsseveld o23– ZZC’20 o23: 2-0
DVV o23– VV Dieren 023: 2-2, DVV wint na shoot-outs

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |