Home Arnhem Eric Meijers versterkt technische staf TEC

Eric Meijers versterkt technische staf TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de technische staf per direct uitgebreid met Eric Meijers. De ervaren trainer gaat de rest van het seizoen in Tiel samenwerken met Hans van de Haar om TEC in de Tweede Divisie te houden. De 59-jarige Meijers was in het verleden onder meer werkzaam bij Achilles’29, Helmond Sport, VVSB en Spakenburg en werd in 2012 gekozen tot beste amateurtrainer van Nederland.

Op de website van TEC zegt Meijers het volgende: “Jack’s League is een mooie en aantrekkelijke competitie en zeer onvoorspelbaar. De onderlinge verschillen in de competitie zijn klein én het tij kan zo maar keren. Ik heb er dan ook veel zin in om samen met Hans van de Haar en de selectie een mooi vervolg aan het seizoen te geven.”

Zaterdag speelt het als zeventiende geklasseerde TEC thuis tegen Spakenburg.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |