App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3B: Topper VVOP-Terschuurse Boys beslist periodestrijd

3B: Topper VVOP-Terschuurse Boys beslist periodestrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VVOP is dichtbij de periodewinst in de derde klasse B. Dankzij een 0-1 overwinning op Swift’64 door een benutte strafschop van Dennis Hooijer en het puntverlies van concurrent Terschuurse Boys is de club uit Voorthuizen de nieuwe koploper. VVOP heeft met nog twee wedstrijden in de eerste periode een voorsprong van 1 punt op Terschuurse Boys en van 3 punten op KVVA.

Zaterdag staat op Sportpark De Roeleneng de derby en topper tussen VVOP en Terschuurse Boys op het programma. Wint de thuisclub van trainer Ricardo van de Pol dan is de periodetitel zo goed als binnen, aangezien VVOP een week later op bezoek moet bij de nog puntloze hekkensluiter Lelystad’67 en het doelsaldo veel beter is dan nummer drie KVVA.

VVOP kende vorig seizoen een wisselvallig seizoen en nam afscheid van een aantal ervaren basisspelers en het grootste talent Shan Biwott vertrok naar SDV Barneveld. Ondanks de mutaties kent de club uit Voorthuizen een sterke seizoenstart met vier overwinningen en twee remises. Door het onverwachte puntverlies van Terschuurse Boys van afgelopen zaterdag tegen VV Elspeet (1-1) begint VVOP tegen de buren uit Terschuur op het eigen kunstgrasveld als koploper.

1. VVOP 6.14 (16-6)
12 november: VVOP- Terschuurse Boys
19 november: Lelystad’67- VVOP

2. Terschuurse Boys 6.13 (18-8)
12 november: VVOP- Terschuurse Boys
19 november: Terschuurse Boys- ESC

3. KVVA 6.11 (15-10)
12 november: DSV’61- KVVA
19 november: KVVA- Zwart Wit’63

Prognose: VVOP wordt op 19 november in Lelystad periodekampioen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |