App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3A: ESA bijna periodekampioen

3A: ESA bijna periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de derde klasse A van het zaterdagvoetbal gaat de eerste periodetitel naar ESA of VVA Achterberg. De Arnhemse ploeg van trainer Marco Bosch kent een fantastische competitiestart met zes overwinningen op rij. Bovendien waren de Arnhemmers in de beker onder meer te sterk voor AVW’66 en Achilles’29. ESA heeft een voorsprong van drie punten op VVA Achterberg en staat al zeven punten voor op nummer drie Blauw Geel’55. In de strijd om de eerste periodetitel staan er nog twee speeldagen op het programma.

ESA heeft nog vier punten nodig om de eerste periodetitel te veroveren, maar kan zaterdag in Ederveen op bezoek bij Advendo’57 al periodekampioen worden wanneer het een beter resultaat haalt dan VVA Achterberg, De runner-up uit Achterberg verloor op de eerste speeldag van ESA (0-2), maar won sindsdien vijf keer op rij. VVA speelt zaterdag in Malden tegen Juliana’31.

1. ESA 6.18 (16-2)
12 november: Advendo’57- ESA
19 november: ESA- VV Veenendaal

2. VVA Acterberg 6.15 (15-6)
12 november: Juliana’31- VVA Achterberg
19 november: VVA Achterberg- SKV

Prognose: ESA verovert op 19 november in eigen huis de eerste periodetitel

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |