App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VEVO wint in Hattumerbroek

VEVO wint in Hattumerbroek

door Redactie
0 reacties

VEVO heeft in de uitwedstrijd tegen Noord Veluwe Boys een benauwde 0-1 overwinning behaald. VEVO miste een aantal basisspelers wegens blessures (Bart Mulder, Sven Liefers, Jonas Faber). Jonas zat nog wel als wissel op de bank voor het geval dat.

VEVO begon slecht aan de wedstrijd en leed veelvuldig balverlies op het gladde natuurgrasveld. In de 5e minuut moest doelman Youri Liefers al flink aan de bak na slecht uitverdedigen. Noord Veluwe Boys was in de duels veel scherper dan VEVO, waarbij ze soms over het randje gingen, maar scheidsrechter van de Velde had de kaarten thuisgelaten en liet (te) veel toe. Na 35 minuten kwam VEVO iets beter in het spel en was via vrije trappen van Dani Draaijer en Roald van Bessen gevaarlijk, maar ook NVB bleef met lange ballen de VEVO-achterhoede testen.

Na rust ging het wat meer tegen elkaar op, maar de thuisclub bleef dreigend met voorzetten, corners en verre inworpen. VEVO kreeg wat kansjes en de 60e minuut werd een doelpunt van Dani Draaijer wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Een kwartier voor tijd werd Jonas Faber toch nog ingebracht voor Timo van Loo. Dit was uiteindelijk een gouden greep van trainer Alex Hengveld, want Jonas koud 5 minuten in het veld, kapte na een goede pass van Joost van Suijdam een aantal verdedigers uit en schoof de bal in het doel (0-1).

De laatste 10 minuten gooide NVB er nog een slotoffensief uit en VEVO moet vol aan de bak om de gelijkmaker te voorkomen. VEVO slaagde hier uiteindelijk in, zij het “met de hakken over de sloot”. Door dit resultaat blijft VEVO op basis van doelsaldo koploper in de 4e klasse D.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |