App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topper in derde klasse C voor rust gestaakt

Topper in derde klasse C voor rust gestaakt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De topper in de 3e klasse C tussen Quick 1888 en DVOL is zondag na 38 minuten gestaakt vanwege een blessure van scheidsrechter Kok. Er was op dat moment op Sportpark De Dennen nog niet gescoord. Omdat er geen inval-scheidsrechter bereikt kon worden, moest het duel tussen de twee clubs met de minste verliespunten van de competitie nog voor rust gestaakt worden. De KNVB zal waarschijnlijk maandag of dinsdag een nieuwe datum voor het restant van de topper vaststellen.

In de 3e klasse C won GVA de derby tegen Angeren met 3-1 en versloeg SCE in de Nijmeegse derby Trekvogels met 3-2.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |