Home Laatste Nieuws Onfortuinlijk verlies voor sv Epe

Onfortuinlijk verlies voor sv Epe

door Redactie
0 reacties

Epe verliest onfortuinlijk in 84e minuut met 1-0 van gelijkwaardig Achilles’12

In de laatste fase van de wedstrijd, toen Epe aanzette tot het slot offensief, zette een ongelukkige pass op het middenveld, de Epe verdediging schaakmat. De voorzet op maat bracht de ervaren “38-jarige” spits van Achilles Robert Wilens in scoringspositie en hij faalde niet, omspeelde Epe doelman Bas van Schoonhoven en scoorde beheerst. Een voor Epe onverdiende achterstand, die in de korte tijd welke nog restte niet meer ongedaan kon worden gemaakt.

Een onfortuinlijk verlies voor de Epe ploeg in een door beide ploegen goed gespeelde wedstrijd, welke eigenlijk geen winnaar verdiende. Beide ploegen speelden voor de winst en daardoor ontstond er een prachtige spannende wedstrijd met kansen voor beide ploegen, maar beide verdedigingen met de doelmannen in de hoofdrol hielde elkaar in evenwicht. Optisch wellicht een veldoverwicht voor de thuisploeg, maar qua kansen kreeg Epe meer mogelijkheden. Geen van beide ploegen wist te scoren, tot aan de 84e minuut.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |