Home Arnhem Eric Speelziek extra jaar trainer Sparta Nijkerk

Eric Speelziek extra jaar trainer Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eric Speelziek heeft zijn contract bij Sparta Nijkerk met een seizoen verlengd. De ervaren trainer zal nu minimaal tot de zomer van 2024 op Sportpark De Ebbenhorst werkzaam zijn. De voormalige trainer van onder meer TEC, Rheden, DTS Ede, Bennekom en Hercules begon in 2018 bij Sparta en kende een zeer succesvolle periode in Nijkerk. Dit seizoen staat Sparta Nijkerk op een teleurstellende vijftiende positie in de Derde divisie, wat de contractverlenging extra interessant maakt.

Op de website van Sparta Nijkerk komt Arjan Ruitenbeek namens de TC met onderstaande verklaring:  “Eric Speelziek zal ook komend seizoen onze trainer zijn bij Sparta Nijkerk. Afgelopen week zijn we tot een akkoord gekomen om zijn contract met een jaar te verlengen, tot de zomer van 2024.

We zijn blij met de contractverlenging aangezien we hiermee de duidelijkheid creëren die nodig is om door te kunnen bouwen. De resultaten lopen momenteel helaas achter op de verwachting van alle partijen, maar we weten dat groei nooit in een rechte lijn gaat. Leren van wat we niet goed doen en weer de weg ingaan met datgene wat ons de afgelopen jaren zo succesvol heeft gemaakt. Met een vakman als Eric Speelziek hebben we hier alle vertrouwen in. Afgelopen jaren hebben we technisch beleid SAMEN uitgevoerd. Samen met de staf, samen met de spelers, samen met de jeugdopleiding, samen met de supporters, samen met de vereniging, samen met de businessclub….. en dat blijven we dus doen!”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |