Home Arnhem Eerste punten voor TKA

Eerste punten voor TKA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de zesde speelronde heeft VV TKA de eerste drie punten van het seizoen veroverd. Op Sportpark Orderbos in Apeldoorn won de ploeg van trainer Ali Aygun dankzij een bliksemstart met 2-1 van SC Veluwezoom. Binnen tien minuten stond de thuisclub al op een 2-0 voorsprong dankzij treffers van Emre Kepez en Miguel Suarez Escalante. Pas in de slotfase kon Veluwezoom via Mike van de Steen de aansluitingstreffer scoren: 2-1.

Door de eerste driepunter stijgt TKA naar de tiende en voorlaatste positie in de vierde klasse F met drie punten uit zes duels. SV Vaassen is met nul uit vijf hekkensluiter, SC Veluwezoom staat nu met vijf punten uit vijf duels op de negende positie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |