Home Laatste Nieuws AWC pakt eerste periodetitel

AWC pakt eerste periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 2-3 overwinning op Unitas’30 en puntverlies van concurrent SV Meerssen is AWC even verrassend als knap periodekampioen. De club uit Wijchen won met 22 punten na tien wedstrijden de eerste periodetitel in de Vierde Divisie B van het zondagvoetbal. Bovendien is de groen-witte formatie van trainer Camiel Jager de nieuwe koploper.

In Etten-Leur won AWC dankzij twee goals van Jorn Reuvers en een doelpunt van Boy Visser met 2-3 van Unitas’30. Doelman Tijn van de Groes keepte een uitstekende wedstrijd. Door de verrassende 2-2 van concurrent SV Meerssen thuis tegen laagvlieger Halsteren is AWC als periodekampioen verzekerd van de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie. Vorig seizoen eindigde AWC als achtste in de Hoofdklasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |