Home Arnhem Historische zege Arnhemse Boys

Historische zege Arnhemse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Arnhemse Boys heeft de eerste competitiezege als zaterdagclub behaald. Op Sportpark Schuytgraaf werd Uchta met 3-0 verslagen door twee doelpunten van Stijn Rombouts en een goal van Bastiaan Spierenburg. Door de driepunter stijgt Arnhemse Boys naar de negende plaats en heeft de ploeg van trainer Delano Verwey de aansluiting met de middenmoot van de 4e klasse B gevonden.

Zuid Arnhem boekte de eerste competitiezege van dit seizoen door thuis SVHA met 4-1 te verslaan. Zuid Arnhem staat nu tiende met vier punten uit vijf wedstrijden, SVHA is met drie uit vijf de nieuwe hekkensluiter.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |