App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wilfred Schoonderbeek vertrekt bij Hapse Boys

Wilfred Schoonderbeek vertrekt bij Hapse Boys

door Redactie
0 reacties

Wilfred Schoonderbeek en Hapse Boys nemen aan het einde van het seizoen in goed overleg afscheid van elkaar. Er gaat geen vervolg komen aan het derde seizoen bij Hapse Boys.

Onder Schoonderbeek wisten de ‘boys’ vorig jaar voor de eerste keer in de clubgeschiedenis zelfstandig handhaving in de derde klasse te realiseren. Ook dit jaar staat het eerste elftal op een keurige zevende plaats. Wilfred Schoonderbeek heeft aangegeven dat hij na dit seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. Beide partijen hebben de samenwerking als positief ervaren en hebben er alle vertrouwen in dat het seizoen onder zijn leiding positief wordt afgerond.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |