Home Achterhoek Jelle van Onna nieuwe assistent-trainer Sportclub Groessen

Jelle van Onna nieuwe assistent-trainer Sportclub Groessen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Jelle van Onna komt per direct de technische staf van vierdeklasser Sportclub Groessen versterken. Van Onna wordt assistent-trainer van Marco van Eekeren, die aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer op Sportpark Heggeakkers bezig is.

Jelle van Onna kreeg deze week slecht nieuws. Uit een MRI-scan kwam naar voren dat zijn heupblessure dusdanig ernstig is dat hij moet stoppen als voetballer. De pas 24-jarige Van Onna was een sterke centrale verdediger die het van zijn inzicht en voetballende vermogen moet hebben. Van Onna: ,,Het is heel erg jammer dat ik moet stoppen met voetballen. Ik was aan het begin van dit seizoen eindelijk weer fit en had heel graag weer willen voetballen, maar na een week kwam de oude blessure weer terug. Deze week is duidelijk geworden dat het heel onverstandig is om verder te voetballen, erg jammer natuurlijk want het liefste had ik op het veld willen staan.”

De Duivenaar heeft een goede band met hoofdtrainer Marco van Eekeren en werd gepolst voor de functie van assistent-trainer. Van Onna: ,,In het verleden heb ik altijd prettig met Marco gewerkt en ik wil heel graag betrokken en dichtbij de selectie blijven. Hopelijk kan ik aan de zijkant mijn steentje bijdragen. Wanneer het bevalt zal ik volgend seizoen ook een trainersopleiding gaan volgen.”

Van Onna maakt zondag zijn debuut als onderdeel van de technische staf van Groessen in de lastige uitwedstrijd tegen ’t Peeske.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |