App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Hennie in ’t Hof nieuwe trainer DVS’33

Hennie in ’t Hof nieuwe trainer DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hennie in ’t Hof zal dit seizoen afmaken als interim-trainer van DVS’33 Ermelo. De derde divisionist  uit Ermelo nam vorige week afscheid van trainer Peter Wesselink en is al in gesprek met een trainer voor volgend seizoen.

De 55-jarige In ’t Hof was in de periode van 2009 tot 2014 succesvol werkzaam bij DVS’33 en was daarna trainer van SC Genemuiden, VVOG en DETO. De inwoner van Schalkhaar zal vanaf maandag de trainingen leiden en op 12 november tegen Barendrecht voor het eerst daadwerkelijk weer een wedstrijd coachen. Zaterdag speelt het als achtste geklasseerde DVS’33 eerst nog uit tegen FC Rijnvogels.

Op de clubwebsite van DVS’33 Ermelo geeft Hennie in ’t Hof de volgende reactie: “Na een prachtige tijd met een geweldige groep bij DETO heb ik al vroeg aangegeven om daar aan het eind van vorig seizoen te stoppen omdat ik bezig was met verandering van mijn praktijk om deze samen met mijn dochter te gaan runnen. Ik verwachtte daar veel tijd aan te moeten besteden en de club kon zo tijdig op zoek naar opvolging. De praktijk staat echter sneller dan verwacht en daardoor heb ik in de afgelopen periode al veel wedstrijden van diverse clubs bezocht (o.a. Sparta Nijkerk, VVOG, DETO en DVS). Vooral om wedstrijden op een leuk niveau te bekijken. Daarbij begon het weer te kriebelen. Juist op dat moment werd ik opeens gebeld door Edmund Mijnheer voor deze interimklus. Een klus tot het einde van het seizoen, ook omdat de club al bezig is met een trainer voor volgend seizoen.

Ik was blij verrast dat hij belde, en heb veel zin om de groep weer te begeleiden en mijn steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van een team. Ik wil dat mijn ploeg plezier heeft en herkenbaar en attractief voetbal speelt net zoals in mijn eerste periode bij de club, al heeft het geen enkele zin om dat met elkaar te vergelijken na zoveel jaren. De club en de betrokken mensen zijn doorgegroeid en ik ook. Uiteraard willen we competitief zijn, maar we moeten kijken welke doelstelling realistisch is. Ik heb er heel veel zin in om samen te gaan werken met Stevan, Aart en de rest van de staf. Hopelijk kunnen we gezamenlijk het maximale uit deze groep halen met de kernwoorden: plezier, samen, voetbal, lef tonen, genieten en vertrouwen”!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |