Home Arnhem Trainer Gerrit Brouwer stopt bij AGOVV

Trainer Gerrit Brouwer stopt bij AGOVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gerrit Brouwer is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van AGOVV. De ervaren hoofdtrainer is bezig aan zijn vierde seizoen bij de tweedeklasser uit Apeldoorn en geeft op de clubwebsite aan ook te stoppen als trainer: “Ik heb 40 jaar op de voetbalvelden rondgelopen. Het is goed zo. Ik wil tijd maken voor andere mooie dingen. Maar eerst wil ik deze mooie club achterlaten in de tweede klasse. Daar gaan we samen alles aan doen.”

De 62-jarige Brouwer was in het verleden onder meer trainer van Heerde en Witkampers en keerde in 2019 terug op Sportpark Berg en Bos, waar hij al eerder als jeugdtrainer en assistent-trainer werkzaam was. Vorig seizoen promoveerde AGOVV via de nacompetitie naar de tweede klasse, momenteel staat de voormalige profclub met vier punten uit vier duels op de achtste plek in de tweede klasse I. Zaterdag speelt AGOVV thuis tegen Be Quick’28.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |