Home Laatste Nieuws Kunstgrasveld voor VV Krayenhoff

Kunstgrasveld voor VV Krayenhoff

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff krijgt eindelijk een kunstgrasveld. De gemeente Nijmegen heeft woensdagavond groen licht gegeven voor de aanleg van een kunstgrasveld. Op Sportpark De Schoonhorst ligt slechts 1 veld waar de zeven seniorenteams van de Nijmeegse vierdeklasser allemaal gebruik van moeten maken. Tijdens de upgrade van het slechte veld naar een kunstgrasmat zal Krayenhoff  waarschijnlijk tijdelijk moeten uitwijken naar de buurtverenigingen en thuisduels moeten omzetten naar uitwedstrijden.

Het eerste team van VV Krayenhoff is met dertien punten na vijf duels de trotse koploper van de vierde klasse E en speelt zondag uit tegen VV Ewijk.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |