App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Trainer De Valleivogels bezig aan laatste seizoen

Trainer De Valleivogels bezig aan laatste seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rob van den Broek is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van s.v. de Valleivogels. De club meldt op de eigen website dat de 50-jarige oefenmeester aan heeft gegeven op zoek te gaan naar een mooie nieuwe uitdaging na vijf seizoenen bij de club uit Scherpenzeel.

De Valleivogels staan momenteel op een nette vierde positie in de westelijke 2e klasse C en wonnen zaterdag met 1-4 van VV Dieren. Sinds het aantreden van Van den Broek in Scherpenzeel is De Valleivogels een stabiele tweedeklasser die steeds in de subtop speelt en flirt met de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse.

Op de website van De Valleivogels zegt Van den Broek: “De keuze om na dit seizoen mijn periode bij Valleivogels te beëindigen is niet makkelijk geweest. Ik heb het namelijk nog erg goed naar mijn zin. Ondanks dat ga ik op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging. Maar natuurlijk gaan we eerst dit seizoen tot een mooi einde zien te brengen”.

Zaterdag speelt De Valleivogels op Sportpark De Bree West tegen Lunteren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |