Home Arnhem Trainer Arnhemia stapt op na wangedrag

Trainer Arnhemia stapt op na wangedrag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marc Bronkhorst is per direct gestopt als trainer van de Arnhemse vierdeklasser Arnhemia meldt Omroep Gelderland. Arnhemia maakte deze zomer de overstap van de zondag naar de zaterdag om met een nieuwe trainer en een flink vernieuwde spelersgroep een frisse start te maken. Bronkhorst was in het verleden onder meer assistent-trainer bij ESA en VVO.

Arnhemia is na vijf wedstrijden in de vierde klasse B nog zonder punten. Zaterdag escaleerde het in het uitduel tegen SVHA (2-0) dusdanig dat trainer Marc Bronkhorst en zijn assistent Theo Groeneveld  zondag bij het bestuur van de Arnhemse club aan gaven per direct te stoppen. Arnhemia kreeg zaterdag in het duel tegen SVHA drie rode kaarten, waardoor de personele problemen de komende periode bovendien nog groter zullen zijn. Volgens Omroep Gelderland werden er eerder dit seizoen ook al crisisgesprekken bij de Arnhemse club gevoerd vanwege het gedrag van een deel van de spelersgroep.

Arnhemia speelt zaterdag op Sportpark De Bakenhof tegen Kesteren.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |