App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zware blessure Marciano Mengerink

Zware blessure Marciano Mengerink

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC-aanvaller Marciano Mengerink is zaterdag bij de competitiewedstrijd van TEC tegen Kozakken Boys (1-1) zwaar geblesseerd geraakt. De van Katwijk overgekomen spits heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en zal dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komen voor de Tweede Divisionist uit Tiel.

De 32-jarige Mengerink zegt tegenover Voetbal in de Bollenstreek: ,,Het is de blessure die elke voetballer wil vermijden. De knie moet eerst nog rustig worden. Daarna gaan we opereren en het herstel zal dan inderdaad zo’n negen tot twaalf maanden duren. Het is enorm balen. Buiten een paar enkelblessures, zijn echt ernstige blessures mij altijd bespaard gebleven.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |