App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws sv DFS nieuwe koploper na ruime zege op Excelsior Zetten

sv DFS nieuwe koploper na ruime zege op Excelsior Zetten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een overtuigende 1-5 overwinning op Excelsior Zetten is sv DFS de nieuwe koploper van de vierde klasse B. De formatie uit Opheusden heeft na vijf wedstrijden 13 punten en passeert daarmee De Paasberg en SDOO. Excelsior Z blijft met zes punten op de zesde plaats en daarmee net boven de degradatiestreep.

Dinsdagavond werd op Sportpark De Leigraaf maar 80 minuten gevoetbald. Zaterdag 8 oktober werd de competitiewedstrijd al na tien minuten gestaakt vanwege een zware knieblessure van DFS-speler Gijs Grootendorst. Dankzij twee doelpunten van Joost van Dam gingen de bezoekers uit Opheusden met een 0-2 voorsprong rusten. In de tweede helft verdubbelde Van Dam zijn productie en maakte Rick van Walsem de vierde treffer voor de bezoekers uit Opheusden. De eretreffer van Excelsior via Brian Rustenhoven viel tien minuten voor tijd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |