Home Laatste Nieuws Carlos Aalbers keert terug bij N.E.C.

Carlos Aalbers keert terug bij N.E.C.

door Redactie
0 reacties

N.E.C. en AZ hebben een mondeling akkoord bereikt over de aanstaande overstap van Carlos Aalbers. Als de laatste formaliteiten zijn afgerond, wordt Aalbers per 14 november de nieuwe technisch directeur van N.E.C.

Gisteravond kwam voorzitter van de Raad van Commissarissen van N.E.C., Ron van Oijen, tot een akkoord met Aalbers: “We zijn AZ erkentelijk voor het meewerken aan deze transfer. Op 14 november organiseren we een persmoment, waarbij Carlos ook officieel tekent. De directie en RvC, alsmede de andere geledingen binnen N.E.C., zijn content dat Carlos terug is in Nijmegen.”

Aalbers kwam gedurende zijn voetbalcarrière van 1982 tot en met 1996 uit voor N.E.C. Later was de geboren Winssenaar tussen 2007 en 2013 actief als technisch directeur van de Nijmeegse club. Sindsdien was Aalbers, in het seizoen 2015-2016, actief als technisch directeur bij Willem II. Van 2016 tot en met 2018 was hij hoofd scouting bij FC Groningen en de afgelopen vier seizoenen bekleedde hij deze functie bij AZ.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |