Home Arnhem Doelpuntloze remises in kelderklasse 4B

Doelpuntloze remises in kelderklasse 4B

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Normaal gesproken staan duels in de kelderklasse altijd garant voor veel doelpunten en spektakel. In de vierde klasse B eindigden Excelsior Zetten- Arnhemse Boys en SDOO- Zuid Arnhem zaterdag echter in een doelpuntloos gelijkspel. Eerder dit seizoen werden FC Lienden- DFS en SDOO- Arnhemse Boys ook al 0-0. Na 29 wedstrijden staat de teller in 4B dus al op vier doelpuntloze remises.

Ter vergelijking de cijfers van seizoen 2021/22:

4e klasse A: 3x 0-0 (182 wedstrijden)
4e klasse B: 6x 0-0 (156 wedstrijden)
4e klasse C: 3x 0-0 (156 wedstrijden)

In competitieverband valt dit seizoen vooral de aanvallende impotentie van Arnhemse Boys op, na vijf wedstrijden scoorde de Arnhemse vierdeklasser pas eenmaal (6-1 nederlaag tegen Kesteren). In de beker was de ploeg van trainer Delano Verweij daarentegen in vier wedstrijden elfmaal trefzeker.

Gelukkig werd in 4B ook gewoon veel gescoord: DFS won op bezoek bij Uchta met 1-8 en Lienden versloeg Dodewaard met 5-1.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |