App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Peter Wesselink per direct weg bij DVS’33 Ermelo

Trainer Peter Wesselink per direct weg bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 Ermelo en trainer Peter Wesselink gaan per direct uit elkaar. De trainer was 2,5 jaar werkzaam in Ermelo en was vorig seizoen met DVS’33 dichtbij promotie naar de Tweede Divisie maar verloor in de halve finale van de nacompetitie van Kozakken Boys. Eerder dit seizoen werd al bekend dat Wesselink na dit seizoen zou vertrekken bij DVS’33. De geelzwarte formatie uit Ermelo staat momenteel op de zesde positie in de Derde Divisie en verloor zaterdag in eigen huis met 2-4 van SV Urk.

Op de website van de Derde Divisionist uit Ermelo staat het volgende te lezen over het directe vertrek van Wesselink:

De wegen van DVS’33 Ermelo en Peter Wesselink scheiden per direct. Hiermee komt een einde aan een samenwerking van 2,5 seizoen.

Aan het begin van dit seizoen is bekendgemaakt dat beide partijen aan het eind van het seizoen hun eigen weg zouden gaan. Ondanks de uitgesproken intentie van beide kanten om het seizoen met elkaar af te maken, is er nu voor gekozen om per direct uit elkaar te gaan.

Het Bestuur en Technische Commissie wil Peter Wesselink bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in het vervolg van zijn carrière. Morgen zal tijdens de uitwedstrijd met Ter Leede assistent-trainer Stevan de Geijter eindverantwoordelijk zijn. De Technische Commissie buigt zich in een later stadium over de invulling van de staf voor de rest van het seizoen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |