App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Hoofdtrainer Schuring stopt na dit seizoen bij SEH

Hoofdtrainer Schuring stopt na dit seizoen bij SEH

door Redactie
0 reacties

Edwerd Schuring is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van voetbalvereniging SEH uit Heerde. Na drie jaar zal hij de komende zomer stoppen met zijn functie. Na goed overleg met de technische commissie van de club heeft Schuring aangegeven het contract niet te verlengen.

De 34-jarige oefenmeester uit Heerde is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag-vierdeklasser. Al kan zijn eerste jaar voor de statistieken amper meegeteld worden, aangezien er vanwege het coronavirus slechts vier competitiewedstrijden werden gespeeld.

Afgelopen seizoen deed SEH 1 onder leiding van Schuring lang mee om de titel in 4C, maar greep het team net naast het kampioenschap en dus directe promotie. De nacompetitie leverde ook niet het gewenste succes op. Momenteel speelt het team in de 4e klasse D. De ploeg is daarin keurig in de bovenste regionen van de ranglijst terug te vinden.

Hoofdtrainer Schuring meldt: ,,Na drie jaar is het denk ik goed om een andere uitdaging aan te gaan. Dat is niet alleen goed voor mij, maar ook voor de club. Ik heb het enorm naar mijn zin bij SEH en ik ga er met de selectie alles aan doen om promotie dit jaar wél te bewerkstelligen.’’

,,Wij begrijpen en respecteren Edwerd zijn keus’’, aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Gert Toorn namens SEH. ,,Edwerd heeft de afgelopen jaren het elftal doorontwikkeld en ook verschillende jonge spelers ingepast. Dit past in het beleid van de club. Hopelijk gaat het zich dit jaar belonen in de vorm van een promotie.’’

SEH zal binnenkort de procedure en zoektocht naar een nieuwe oefenmeester voor het volgende seizoen opstarten. De club wenst voor nu bovenal hoofdtrainer Edwerd Schuring en het eerste elftal een mooi en succesvol seizoen toe!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |