Home Arnhem GVA moet op zoek naar nieuwe trainer

GVA moet op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Johan Scholten is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als hoofdtrainer van GVA. De derdeklasser uit Doornenburg meldt op de website van de club dat Scholten heeft aangeven na dit seizoen te willen stoppen omdat hij het belangrijk vindt dat er volgend seizoen een ander gezicht voor de jonge en talentvolle groep staat.

Scholten promoveerde in 2020 met GVA naar de derde klasse en eindigde vorig seizoen met GVA op een verdienstelijke achtste positie in de derde klasse C. Dit seizoen wacht GVA nog op het eerste punt. Na vier nederlagen hoopt de hekkensluiter zondag in Nijmegen tegen Trekvogels de eerste punten te veroveren.

De technische commissie van GVA gaat voor het seizoen 2023-24 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |