Home Arnhem Evert Bouw stopt bij SDS’55

Evert Bouw stopt bij SDS’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat Evert Bouw noodgedwongen moet stoppen met voetballen. Vanwege aanhoudend blessureleed heeft de 28-jarige middenvelder van SDS’55 zijn laatste wedstrijd gespeeld. Na verschillende blessures keerde Bouw dit seizoen voorzichtig terug bij de vierdeklasser uit Wekerom. Tijdens de competitiestart van SDS’55 bij VV Barneveld (1-1) raakte Bouw na een ongelukkig duel geblesseerd waarna hij moest uitvallen met wat later bleek een breuk in het onderbeen.

Evert Bouw speelde in de jeugd bij SDV Barneveld en was verder actief bij SDS’55, Otterlo en Lunteren om daarna weer terug te keren bij SDS’55. In het uitgebreide verhaal met de Barneveldse Krant zegt de middenvelder over zijn beslissing: ,,In mijn hoofd wilde ik nog niet stoppen met voetballen, maar mijn verstand zegt dat het mooi is geweest.”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |