Home Arnhem Inhaalduels: winst voor SC Woezik, remise SV Twello en EFC’58

Inhaalduels: winst voor SC Woezik, remise SV Twello en EFC’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de derde klasse E eindigde het inhaalduel tussen SV Twello en VV Oene in een doelpuntrijk gelijkspel: 4-4. De bezoekers uit Oene stonden na veertig minuten met 0-4 voor en gingen met een comfortabele 1-4 voorsprong de rust in. In de tweede helft kantelde de thuisploeg van trainer Harold Dengerink de wedstrijd dankzij goals van Tim Evers, Max Smaal en Tristan Roeterd. De remise was het eerste puntenverlies voor promovendus SV Twello dat samen met FC Zutphen nog wel de minste verliespunten heeft. Zaterdag staat de topper tussen FC Zutphen en SV Twello op het programma. VV Oene staat met 6 uit 4 in de middenmoot.

In de derde klasse B wist EFC’58 een punt mee te nemen uit Amersfoort. Tegen subtopper KVVA eindigde het inhaalduel in een 2-2 gelijkspel. Voor de promovendus uit Ermelo was dit het tweede punt, desondanks blijft EFC’58 elfde en voorlaatste.

In de vierde klasse A won SC Woezik met duidelijke cijfers van SC Valburg: 4-0. Door de ruime zege stijgt het zaterdagteam van de club uit Wijchen naar de vierde plaats. Door de derde seizoensnederlaag staat SC Valburg op plek acht onder de degradatiestreep.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |