App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dieren langs JVC Cuijk

Dieren langs JVC Cuijk

door Redactie
0 reacties

Oude bekende JVC uit Cuijk kwam vandaag langs voor een bekerwedstrijd in de 1ste ronde. Vorig seizoen moest Dieren vol aan de bak tegen deze voormalige divisionist.

Dit jaar blijkt JVC nog niet de vorm te hebben waar ze vorig jaar zo sterk mee waren. Dieren was beter, maar kwamen er maar niet door. De stug verdedigende gasten waren niet gekomen om er een boeiende wedstrijd van te maken.

Verdedigen en hopen op een counter maakte het niet erg aantrekkelijk. Jaimy van Staveren, normaal gesproken de 2de doelman bij v.v. Dieren hield zijn doel vandaag schoon met goed keeperswerk. Nadat trainer Wijnands 5 x had gewisseld wist Nanne Osinga 2 minuten voor tijd de 1-0 in te koppen. Achteraf een moeizame maar dik verdiende overwinning. Bram Wijnands: Ik hoop op een mooie loting met een thuiswedstrijd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |