App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achterhoek Cup: DCS verslaat FC Winterswijk

Achterhoek Cup: DCS verslaat FC Winterswijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser DCS heeft zich donderdagavond voor de volgende ronde van de Achterhoek Cup geplaatst ten koste van eersteklasser FC Winterwijk. Op Sportpark Hengelder in Zevenaar was de stand na 90 minuten gelijk: 2-2. Hierdoor moesten shoot-outs de beslissing brengen en deze werden door DCS beter genomen: 5-3.

Dinsdagavond wonnen VV Dieren (2-3 tegen AZSV) en SDOUC (2-4 bij Vorden) ook al hun wedstrijden in de eerste ronde van de sterke A Groep. DCS speelt op 29 november in de volgende ronde van de Achterhoek Cup thuis tegen DZC’68 of uit tegen VVG’25. Het duel tussen DZC’68 en VVG’25 staat voor dinsdag 25 oktober op het programma, dan wordt ook RKZVC- Grol gespeeld.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |