App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVV te sterk voor SML in spektakelstuk (foto’s)

DVV te sterk voor SML in spektakelstuk (foto’s)

door Redactie
0 reacties Foto: Nico Kooij

DVV heeft zondagmiddag op het eigen Horsterpark goede zaken gedaan door SML met 5-3 te verslaan.

De bezoekers uit Arnhem kwamen nog wel op schitterende wijze op voorsprong toen Fatih Sprenkel met een schot vanaf de middenlijn doelman Guus Vos wist te verrassen. Dankzij doelpunten van basisdebutant Tristan den Hartog en spits Mauro Wiggers kwam DVV nog voor rust op voorsprong.

In de tweede helft leek Davy van den Dam de wedstrijd met een kopbal te beslissen, maar Sam van Essen scoorde tegen zijn oude club de snelle aansluitingstreffer. Via de tweede goal van Den Hartog en de tegentreffer van Krijn Meeuwsen werd het 4-3, waarna middenvelder Niels Mattijssen de wedstrijd definitief besliste: 5-3. Door de tweede thuisoverwinning staat DVV met zes punten uit vier duels op de achtste plaats van de spannende derde klasse B, SML staat met vier punten op de tiende positie.

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |