Home Achterhoek Programma Achterhoek Cup: drukke week AZSV

Programma Achterhoek Cup: drukke week AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Deze week staan er drie wedstrijden in de eerste ronde van Groep A van de Achterhoek Cup op het programma. De zes winnaars plaatsen zich voor de tweede ronde, de verliezers gaan naar de herkansingsronde. Is de stand na 90 minuten gelijk, volgen er direct shoot-outs.

Voor AZSV is het een drukke week: dinsdagavond ontvangt het VV Dieren voor de Achterhoek Cup in Dieren, donderdagavond speelt het tegen vierdeklasser asv Heracles voor de districtsbeker. De bekerwedstrijd is omgedraaid en wordt nu in Almelo gespeeld. VV Dieren speelt dinsdag voor de Achterhoek Cup en zaterdagmiddag in Dieren tegen JVC Cuijk voor de districtsbeker. SDOUC speelt zondag in Arnhem voor de beker tegen eersteklasser MASV.

Ook DCS heeft een Engelse week: donderdag voor de Achterhoek Cup tegen FC Winterswijk en zondag voor de beker tegen RKHVV 2.

Dinsdag 18 oktober:
20:15 AZSV- VV Dieren
20:15 Vorden- SDOUC

Donderdag 20 oktober:
20:15 DCS- FC Winterswijk

Dinsdag 25 oktober:
20:15 DZC’68- VVG’25
20:15 RKZVC- Grol

Dinsdag 1 november:
20:00 Longa’30- Varsseveld

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl