App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Fout scheidsrechter: Westervoort wint wel van Concordia

Fout scheidsrechter: Westervoort wint wel van Concordia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op Voetbal.nl is te lezen dat Concordia Wehl zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen Sc Westervoort met 5-1 heeft gewonnen. In werkelijkheid wonnen de bezoekers uit Westervoort echter met 1-5 op Sportpark De Grindslag. Na afloop van de wedstrijd had scheidsrechter Beijen een administratieve fout gemaakt, waardoor de verkeerde uitslag in het systeem van de KNVB terecht is gekomen. De verwachting is dat dit maandag door de KNVB gecorrigeerd wordt.

Dankzij de 1-5 zege heeft promovendus Sc Westervoort zeven punten uit de eerste vier duels in de 3e klasse B gehaald en staat het vijfde. Degradant Concordia Wehl staat met drie punten uit vier wedstrijden op de twaalfde positie in een van de meest interessante competities van district Oost.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |