Home Betaald VoetbalVitesse Andere datum voor Ajax – Vitesse

Andere datum voor Ajax – Vitesse

door Redactie
0 reacties

De wedstrijd in de Eredivisie tussen Ajax en Vitesse is op verzoek van de Amsterdammers verplaatst van zaterdag 29 oktober naar woensdag 9 november (20.00 uur). Het verzoek heeft ermee te maken dat Ajax zich zo optimaal kan voorbereiden op de zesde en laatste groepsfasewedstrijd in de Champions League, uit tegen Rangers FC op dinsdag 1 november.

Als gevolg van deze wijziging wordt de Eredivisiewedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard op zaterdag 29 oktober vervroegd naar 18.45 uur.

Eredivisiewedstrijden kunnen binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan Europese toernooien aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden. Competitiewedstrijden kunnen alleen worden verplaatst als het programma van de Eredivisie dat toelaat, de lokale autoriteiten van de thuisspelende club medewerking kunnen verlenen, de afspraken tussen de clubs en ESPN kunnen worden nagekomen en met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal.

Eerder werd op verzoek Feyenoord – Cambuur Leeuwarden verplaatst naar donderdag 10 november (20.00 uur) en gaven AZ en PSV aan geen uitstel te willen hebben.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl