Home Laatste Nieuws Zeven teams verder in Achterhoek Cup

Zeven teams verder in Achterhoek Cup

door Redactie
0 reacties

De eerste uitslagen zijn bekend, Zeven teams zijn direct door naar de 2e ronde. De overige teams krijgen een herkansing. DZC’68 O23 heeft gisterenavond in een enerverende wedstrijd de wedstrijd tegen VVG’25 O23 met 3-2 weten te winnen. Na een 0-0 ruststand kwam het scoren van doelpunten direct na de theepauze los.

VVG’25 opende de score en stond na 3 minuten op een 0-1 voorsprong, maar binnen het kwartier kwam de thuisclub DZC’68 O23 langszij (1-1) en scoorde direct daarna de 2e treffer (2-1). Vijf minuten voor tijd leek de beslissing te zijn gevallen, nadat DZC’68 op een 3-1 voorsprong kwam te staan.

In de slotminuten werd het na een doelpunt van VVG’25 O23 nog even spannend (3-2), maar de tijd was te kort om nog de eventuele Shoot-Outs te forceren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl