Home Laatste Nieuws Achterhoek Cup dinsdagavond van start

Achterhoek Cup dinsdagavond van start

door Redactie
0 reacties

De Kick Off van de eerste wedstrijden om de Achterhoek Cup. Vanavond trappen de O23 Teams af. Bij zes wedstrijden klinkt om 20:15 uur het beginsignaal. De winnaars gaan door naar de 2e ronde. Voor de verliezers wacht een herkansing.

Geen zeven maar zes wedstrijden op het programma. De wedstrijd tussen sc Varsseveld O23 en OBW Zevenaar O23 gaat niet door. Door terugtrekking van OBW O23 plaatst Varsseveld O23 zich automatisch voor de 2e ronde.

John Dijkman is de leidsman bij de wedstrijd vv Dieren O23 tegen HSC’21 JONG. Hij vervangt Michel Salemink, die zich ziek heeft afgemeld. Zes wedstrijden met talentvolle voetballers uit de Achterhoek. Mooie affiches om te komen kijken.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl