Home Laatste Nieuws Bijzonder verhaal: Gelderse club houdt bierprijs al 10 jaar hetzelfde

Een bijzonder verhaal van een Gelderse voetbalclub. Waar de bierprijzen de afgelopen jaren enorm zijn gestegen heeft VV Oeken de bierprijs al tien jaar hetzelfde gehouden. Een flesje bier kost al 10 jaar 1,50 bij de zaterdag derdeklasser.  “We zijn een sportkantine en geen kroeg. Dus we willen de prijzen niet te hoog maken. Voor ons is het geen commercieel model. We kunnen het altijd doen zonder die inkomsten”, laat voorzitter Emile Jager weten aan De Gelderlander.

Ook de prijs van frisdank is met 1,50 euro even goedkoop en mag ook niet stijgen. Dit omdat de club bier niet goedkoper wil maken dan frisdrank.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl