Home Achterhoek Scorebordjournalistiek: opvallende uitslagen

Scorebordjournalistiek: opvallende uitslagen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elk weekend zijn er wel een aantal bijzondere uitslagen, de redactie van Voetbal Gelderland kiest wekelijks voor vijf opvallende resultaten.

Sportclub Brummen- DVOV: 5-0
Sportclub Brummen heeft de overstap van zondag naar zaterdag direct glans gegeven door de debuutwedstrijd op zaterdag met 5-0 te winnen van DVOV. Dankzij de ruime zege op Sportpark De Hazenberg is Brummen ook direct de eerste koploper van de derde klasse E.

Eldenia- Concordia Wehl: 0-6
Zondagmiddag bleef het duel in de 3e klasse B tussen Eldenia en het naar de derde klasse gedegradeerde Concordia Wehl lang doelpuntloos. Pas na een uur viel de eerste treffer voor de bezoekers uit Wehl. Met vier treffers binnen vijf minuten kunnen we spreken van een knappe en geflatteerde zege voor Concordia Wehl van de nieuwe trainer Michel Buiting. Het was de grootste overwinning van Concordia Wehl sinds 25 september 2016 toen met 7-1 van SDOUC werd gewonnen.

Loo- SV Loil: 4-0
Loo kent net als vorig seizoen een bliksemstart. Vorig seizoen won de sympathieke dorpsclub de eerste drie wedstrijden, maar hadden Sc Westervoort en Jonge Kracht een beter doelsaldo. Dankzij de grootste thuiszege in de vierde klasse in de clubhistorie is Loo van trainer Marthijne Bochoven voor het eerst koploper in de vierde klasse. Ron Berentsen scoorde tweemaal, maar viel nog voor rust geblesseerd uit.

SCE- GVA: 6-2
Het Nijmeegse SCE werd vorig seizoen met overmacht en zonder nederlaag kampioen van de 4e klasse E. Met 88 gescoorde doelpunten en overwinningen als 12-0 op VV Aquila en 7-1 op FC Kunde werd de vierde klasse uitgespeeld. In de openingsronde van de derde klasse werd direct de toon gezet. Na de 6-2 zege op GVA is de Nijmeegse club direct de koploper van 3C. Na vijf seizoenen in de vierde klasse een veelbelovende rentree in de derde klasse!

SC Veluwezoom- SV Vaassen: 7-2
Bij SC Veluwezoom is het nooit saai, vorig seizoen noteerde de zondag vierdeklasser met overwinningen van 9-0 (RVW), 5-0 (Loil), 1-5 (Loo), 0-7 (Loil) en 5-2 (RVW) en nederlagen van 5-4 (Groessen) en 11-1 (Sc Westervoort) al veel potentie voor deze rubriek. Op de eerste speeldag werd direct de toon gezet voor SV Vaassen met 7-2 te verslaan, de uit de derde klasse gedegradeerde club uit Vaassen kreeg in de drie bekerduels ook al 21 tegentreffers en lijkt een zwaar seizoen te krijgen. SC Veluwezoom daarentegen is de trotse koploper van 4F.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |