Home Laatste Nieuws TEC als zesde Gelderse club naar KNVB Beker

TEC als zesde Gelderse club naar KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft zich woensdagavond dankzij een 1-0 overwinning op UNA geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. In een spannende wedstrijd met veel kansen voor beide goals werd aanvaller Adham El Idrissi de matchwinner door vijf minuten voor tijd de enige goal te scoren. Niet veel later kreeg de 25-jarige van GVVV overgekomen aanwinst zijn tweede gele kaart en moest de ploeg uit Tiel met tien man verder.

Sparta Nijkerk is er niet geslaagd zich te kwalificeren voor de eerste ronde, in Veenendaal verloor de ploeg van Eric Speelziek met 1-0 van competitiegenoot GVVV. De van DVS’33 overgekomen invaller Quincy Veenhof was de maker van de winnende goal.

Vrijdagavond is de loting voor de eerste ronde van de KNVB Beker met zes Gelderse clubs: Vitesse, NEC, De Graafschap, De Treffers, DVS’33 en TEC.

 

Adham El Idrissi

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |