Home Laatste Nieuws Dieren met vertrouwen naar competitiestart

Dieren met vertrouwen naar competitiestart

door Redactie
0 reacties

De laatste bekerwedstrijd in onze poule. Uit naar AZC in Zutphen. Deze wedstrijd moest gewonnen worden met minimaal 2 doelpunten verschil om door te gaan naar de volgende ronde in de beker.

AZC, afgelopen seizoen ook kampioen geworden en volgend jaar uitkomend in de 2e klasse op zondag zou een zware tegenstander zijn. Echter dat kwam er zaterdag niet uit. Dieren wist vrij eenvoudig te winnen met goed spel.

v.v. Dieren met een goed keepende Jaimy van Staveren in de goal nam meteen het heft in handen en na een mooie goal van Job de Lijster liepen we snel uit naar een 0-3 voorsprong. Voor rust wist AZC nog de 1-3 te maken. Gianluca vd Wulp wist vandaag 3x te scoren. Een inzet van Teun van Uum werd tussendoor nog in eigen doel gewerkt. AZC stribbelde nog wat tegen, scoorden nog een keer, maar Dieren gaf deze ruime overwinning niet uit handen. Een ronde verder! Zaterdag de 1ste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Veensche Boys.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl