Home Laatste Nieuws Ook Theole stapt over naar zaterdag

Ook Theole stapt over naar zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Theole maakt volgend seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag meldt De Gelderlander. Op de algemene ledenvergadering van de Tielse tweedeklasser werd donderdagavond unaniem besloten om vanaf het seizoen 2023/24 op de zaterdag te gaan voetballen. Door de nieuwe regelgeving van de KNVB biedt dat Theole 1 de mogelijkheid horizontaal over te stappen en volgend seizoen dus op de zaterdag op hetzelfde niveau te voetballen.

Theole promoveerde in 2019 naar de tweede klasse en eindigde afgelopen seizoen op de verdienstelijke derde positie in de westelijke tweede klasse B. Dit seizoen zal de geelzwarte formatie uit Tiel in de oostelijke tweede klasse H uitkomen en opent het volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen DVC’26 in Didam. In de bekercompetitie voert Theole met vier uit twee de poule aan, zondag speelt het in Den Bosch tegen Emplina.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl