Home Laatste Nieuws Dieren verslaat VVG’25

Dieren verslaat VVG’25

door Redactie
0 reacties

In een regenachtig Gaanderen heeft Dieren zondag een prima wedstrijd omgezet in een 1-4 overwinning. Deze bekerwedstrijd leek in geen enkel opzicht op de wedstrijd tegen OBW een week eerder
.
Bij afwezigheid van hoofdtrainer Bram Wijnands had vandaag assistent-trainer Vincent Courbois de teugels in handen.

Nadat we door zwak verdedigen op 1-0 achter kwamen nam Dieren de wedstrijd over. We dicteerden het spel en hadden met name het middenveld volledig in handen. Hard werken, maar ook goed voetbal zorgden voor een voorsprong.

Tijn Gerritsen en Milan Sanders wisten vlot achter elkaar het net te vinden 1-2. Na rust haalde Gianluca vd Wulp de achterlijn en een harde voorzet werd door een VVG speler in eigen goal gewerkt 1-3. Invaller Dion Enterman schoot vlak voor tijd de bal onberispelijk hard in de bovenhoek. Gianluca wist vandaag niet te scoren, maar was bij bijna alle goals betrokken. Naast Dion vielen Marco Poposki en Milan Klopman ook verdienstelijk in.

Volgende week zaterdag spelen we de uitwedstrijd tegen AZC Zutphen. Om 16 uur is de aftrap.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl