Home Achterhoek Talentvolle doelman naar AZSV

Talentvolle doelman naar AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat doelman Guus Vaags per direct terugkeert bij AZSV. De 21-jarige keeper vertrok in 2009 uit Aalten naar De Graafschap en doorliep de gehele jeugdopleiding in Doetinchem. Mede door een gebroken kuitbeen bleef een doorbraak bij De Graafschap uit en werd afgelopen zomer het contract met de keeper niet verlengd en blijft het voor Vaags dus bij speelminuten in oefenwedstrijden en een plaats op de reservebank bij de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Bij de met 2-0 verloren competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de amateurs van Ajax keepte Jasper te Kolste bij AZSV en was Bonne Jansen de reservedoelman. Zaterdag speelt AZSV in het verre Buitenpost de derde competitiewedstrijd van de Vierde Divisie B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl